Film

Ongelovige Thomas maakt films, registraties en promotiefilms. Goed beeldmateriaal wordt steeds belangrijker om zichtbaar te zijn op internet en de social media. Daarnaast is film een prachtige en unieke manier om een verhaal te vertellen. Ongelovige Thomas denkt graag met u mee om elk filmproject te realiseren. Communicatie, persoonlijke benadering en oplossings gericht denken staat daarbij voorop.

Korte Films

Ongelovige Thomas werkt als cameraman en editior aan korte films. Dit kan varieren van films in eigen beheer of grote filmprojecten met een sociaal-culturele inslag zoals De Geheime Groene Club (een samenwerking tussen kinderen en 55+ers uit de wijk Vleuten de Meern) of Het Geheim van de Vrede (een film voor en door kinderen n.a.v. De Vrede van Utrecht). Momenteel werkt Thomas aan de korte film 'Omdat ik bij je ben moet je me uitleggen hoe ik moet leven'.

Promotiefilms

Het is belangrijk om uw bedrijf zichtbaar te maken. Ongelovige Thomas brengt uw bedrijf in beeld d.m.v. film. Of het nu gaat om een commercieel bedrijf, museum of theatergroep. Ongelovige Thomas maakt een product op maat zoals voor het Aboriginal Art Museum Utrecht, Muziek centrum van de Omroep of Sigma Medical.

Registraties

Een voorstelling of evenement is van eenalige of zeer tijdelijke aard. Een goede registratie is belangrijk om het project aan derden inzichtelijk te maken, als aandeken of verkoop. Door naast film jarenlange ervaring in het theater en andere culturele projecten te hebben kan Ongelovige Thomas snel de kern van een evenement of voorstelling benaderen, zonder teveel op de voorgrond te treden. Dit kan de vorm aannemen van een registratie zoals voor Muziek Centrum van de Omroep en Still Alive, of een korte documentaire zoals voor The Agreement


Neem contact op voor een offerte

Copyright © 2015 De Ongelovige | Designed by Elway Designs